Homestyling

HOMESTYLING ÄR ETT SMIDIGT SÄTT att få bästa pris på bostaden när du säljer. När du ska sälja din bostad är du förstås intresserad att sälja till högsta möjliga pris – och på kortast möjliga tid. Det är viktigt att bostaden vid försäljning är neutralt inredd och att den känns ren och luftig för att tilltala så många köpare som möjligt.

BEHÅLLA SJÄLEN. Jag vill ändå att ditt hem ska ha kvar sin själ och inte likna en möbelutställning. Därför tillhandahåller jag både moderna men också antika möbler och inredningsdetaljer för att skapa den rätta känslan för just ditt boende. När jag kommer för att styla ditt hem så startar en organiseringsprocess. Utefter de behov som finns så uppdaterar jag möbler, textilier och övrig interiör. Jag plockar undan personliga tillhörigheter och möblerar om. Som inredare ser jag ditt hem med helt nya ögon och finner nya möjligheter. Jag anpassar den nödvändiga insatsen efter varje unikt objekt.

TOMMA BOSTÄDER. Jag vet av erfarenhet att en tom bostad har en negativ inverkan på köpare. Köparen har ofta svårt att föreställa sig hur bostaden skulle kunna se ut fullt inredd. Homestyling får köparen att inse möjligheterna för deras framtida boende. Min erfarenhet visar att slutpriset på ett objekt ökar med cirka 10-20 % efter en homestyling.

PRISER

Vi går igenom bostaden rum för rum under 1-3 timmar. Ni får av mig konkreta förslag på åtgärder och förslag till förbättring inför försäljningen. Åtgärderna genomför du själv.

Homestyling Liten

JAG ANVÄNDER mig av det ni har i befintlig rekvisita för att visa på bostadens potential. Jag flyttar undan personliga saker och städar undan störande föremål inför visning.

Homestyling Mellan

JAG BEHÖVER vidareutveckla stylingen med att plocka undan delar av möbler i det befintliga möblemanget. Jag kompletterar därefter med möbler, lampor, kuddar och övrig rekvisita för att skapa ett harmoniskt och lockande hem inför visningen av bostaden.

Homestyling Stor

JAG GENOMFÖR en förvandling av tomma eller tömda bostäder! Med möbler, rekvisita, belysning och dekoration skapar jag en neutral och välkomnande känsla som tilltalar många.

Pris: Offert lämnas vid förfrågan, priset är fast och är beroende på boytan samt antalet rum i bostaden.